تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

ایمپلنت از روش های مناسب برای جایگزینی دندان های از بین رفته می باشد. روش ایمپلنت که با عنوان کاشت دندان نیز شناخته می شود مخصوص بیمارانی است که نیازمند کشیدن دندان هستند.

در این روش قطعات فلزی از جنس تیتانیوم وارد استخوان فک شده و سپس تاج دندان بر روی آن فیکس می شود. ایمپلنت دندان از نظر ظاهری شبیه دندان های طبیعی بوده و معمولا برای جایگزینی یک یا چند دندان به کار می رود.

و همچنین باید اشاره شود که ایمپلنت دندان هیچ تاثیر منفی بر روی دندان های طبیعی فرد ندارد.

مزایای ایمپلنت دندان چیست؟

  • راحتی در جویدن، هضم غذا و صحبت کردن
  • کمک به ترمیم و تقویت بافت صورت
  • با بهره گیری از روش ایمپلنت علاوه بر رفع مشکلات دندان شما لبخندی زیبا نیز خواهید داشت.

درمان دندان آسیب دیده با لمینت

درمان دندان آسیب دیده با لمینت

در برخی موارد ممکن است دندان به دلایلی مانند شکستگی، ترک خوردگی مینای دندان و … دچار آسیب شود. در مواردی که دندان دچار آسیب شده و نیاز به روکش دارد بهترین راه استفاده از روش لمینت می باشد که به حفظ دندان کمک می کند. در روش لمینت از پوسته های نازک برای پوشش سطح جلوی دندان آسیب دیده استفاده می شود. پوشش مورد استفاده در لمینت معمولا از جنس سرامیک و همرنگ دندان بوده بر روی دندان فیکس می گردد و ظاهر آن را تغییر می دهد.

از آنجا که ممکن است روکش ها بر روی دندان جابه جا شوند اتصال درست و استاندارد لمینت بر روی دندان اهمیت زیادی دارد. عدم انجام درست روش لمینت و جابه جایی آن ممکن است سبب بیماری های لثه و پوسیدگی دندان شود. با کمک لمینت علاوه بر رفع مشکلات دندان می توان فاصله بین دندان ها را از بین برد و از آن برای پوشش دندان های کج استفاده نمود.

ایمپلنت دندان چیست؟

 

تفاوت ایمپلنت دندان و لمینت دندان

  • طول عمر : از تفاوت های بین ایمپلنت و لمینت دندان می توان به طول عمر این روش ها اشاره نمود. کاشت ایمپلنت یک جایگزینی مناسب برای دندان ها بوده و اگر مراقبت از آن به صورت اصولی انجام شود دوام طولانی دارد.
  • روند درمان : معمولا روند درمانی کاشت ایمپلنت بین 4 تا 10 ماه است که بسته به وضعیت شخص متغیر می باشد. روش لمینت یا قرار دادن روکش بر روی دندان با مراقبت اصولی معمولا بین 10 تا 15 سال دوام دارد.
  • آسیب پذیری : روش روکش گذاری دندان یا لمینت همانند دندان های طبیعی در برابر صدمات مختلف آسیب پذیر می باشند.
  • کاربرد : ایمپلنت دندان برای دندان های پشت مناسب است چون در معرض دید قرار نمی گیرد. در حالی که برای دندان های جلویی چندان مطلوب نبوده و قابل مشاهده می باشد. لمینت دندان عمدتا برای دندان های جلویی به کار می رود که نیاز به روکش دارند.

 

ایمپلنت یا لمینت

ایمپلنت یا لمینت

به جای بحث بهتر بودن ایمپلنت و لمینت باید به دایره کاربرد این درمان ها توجه نمود. بسته به مشکلی که برای دندان وجود دارد می توان از روش ایمپلنت یا لمینت استفاده کرد. گاهی دندان های سالم دارید ولی از نظر شکل ظاهری مشکل دارد. برای مثال می توان به وجود لکه روز دندان، ترک خوردگی دندان، فاصله بین دندان ها و … اشاره کرد. برای رفع این مشکلات می توان از روکش لمینت بهره برد. زمانی که دندان به هر دلیل از بین می رود یا لثه دچار مشکل می شود گزینه مناسب ایمپلنت دندان می باشد. با کمک روش ایمپلنت دندان می شود از یک تا چندین دندان را به صورت دائم جایگزین نمود.

 

مقایسه هزینه ایمپلنت و لمینت

با توجه به میزان سلامت دندان و تعیین رورش درمان برای هر بیمار هزینه درمان می‌تواند متفاوت باشد.

به طور کلی اگر لازم به استفاده از ایمپلنت جهت درمان و کاشت دندان بیمار باشد با توجه به تعداد و میزان ایمپلنت بسته به شرایط دهان و دندان هر فرد، هزینه پروتزهای ثابت هر دندان پایه 20.000.000 تا 40.000.000 ریال متغییر است. البته باید توجه داشت که این فقط هزینه کاشت خود دندان است و اگر نیاز به کشیدن دندانی باشد طول درمان و هزینه آن نیز تغییر خواهد کرد. همچنین هزینه‌هایی همچون تاج دندان، تیکه گاه، مراقبت‌های قبل و بعد از عمل نیز وجود دارد.

چنانچه اصلاح فرم دندان‌های بیمار تنها با روش لمینت قابل انجام باشد، هزینه آن با توجه به نوع لمینت انتخابی با مشورت دندانپزشک متخصص که می‌تواند از نوع لمینت کامپوزیتی یا سرامیکی باشد متفاوت است.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: شنبه 21 فروردين 1400برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

CopyRight| 2009 , farebamr2000.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com